Tjänster

Tjänster

Dödsbo Stockholm - Tömning, bortforsling & städ av dödsbo

Vårt mål är att förse våra kunder med det hjälp och stöd som krävs i samband med tömning av dödsbo därför erbjuder vi kostnasdfria offert så du inte behöver tänka på kostnaden direkt. Det innebär att vi erbjuder en rad med olika tjänster och lösningar, allt för att passa era behov så bra som möjligt. Här hittar du helhetslösningar som innebär att vi tar hand om allt från tömning till bortforsling och städning, men också enstaka uppgifter om du vill göra en del av arbetet själv eller tillsammans med andra anhöriga till den avlidne. Behöver du veta mer om oss? Läs mer om oss här.

  • Tömning av dödsbo
  • Bortforsling av möbler och bohag
  • Magasinering
  • Städning
  • Kombinerad tömning och städning

Städning och tömning av dödsbo

När en anhörig har gått bort är städning det sista man vill eller orkar tänka på och det är här som vi kommer in i bilden. Vi ser till att rensa ut och städa rent efter att vi har tömt bostaden på möbler och bohag och erbjuder alltid en gratis offert och en gratis besiktning på arbetet. Vi utför mycket grundliga städningar så att bostaden kan lämnas över direkt till nästa hyresgäst, alternativt säljas. Vi städar både mindre lägenheter och större villor. Under en besiktning får du som anhörig vara med och säkerställa att arbetet är utfört på rätt sätt. Det går även bra att låta hyresvärden vara delaktig, om besiktningen känns emotionellt svår att delta i. Vi anpassar oss efter våra kunder och ser till att hitta lösningar som passar alla.

Att städa ut efter ett dödsbo är ett fysiskt krävande arbete, men det kan också röra upp mycket känslor och vara emotionellt påfrestande. Om bostaden inte har städats på länge och är i dåligt skick kan det kännas ännu mer tungt, eftersom man får en helt annan inblick i de sista levnadsåren hos den avlidne. Om man inte orkar eller klarar av att städa ut bostaden kan det vara skönt att få hjälp av ett professionellt företag som inte har någon personlig anknytning till den avlidne eller bostaden i fråga.

Kombinerad bortforsling och städning av dödsbo

Vi erbjuder helhetslösningar som gör det lite enklare när det är dags att tömma dödsbo. Våra helhetslösningar riktar sig till dig som emotionellt, tidsmässigt eller fysiskt inte klarar av eller vill hantera några delar av tömningen. Helhetslöningen innebär att vi först kommer ut till bostaden och ser till att tömma den på alla möbler och annat bohag. Det som ska forslas bort ser vi till att ta med oss och vi kan även hjälpa till att magasinera det som vi önskar spara. När tömningen är klar kommer vårt städteam att ta över och se till att bostaden blir ren och fräsch.

Ibland kan det vara svårt att veta hur mycket arbete som krävs och vilka tjänster som ni är i behov av. För den som känner sig osäker erbjuder vi alltid gratis konsultation för dödsbo i Stockholm. Under konsultationen pratar vi om vilka behov ni har och om ni enbart vill tömma eller om ni söker mer hjälp än så. När du känner dig redo så kan du kontakta oss här.

Fri Konsultation

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort som möjligt.

(Lämna tom)