Om oss

Om oss

Om oss & vår konsultation

Att städa ut och tömma dödsbon är inte detsamma som att städa ut och tömma en lägenhet vid ett lägenhetsbyte eller bostadsförsäljning. Att som anhörig städa ut efter en närstående som har avlidit är både fysiskt och emotionellt påfrestande. Vi vet hur viktigt det är att få stöd och rådgivning i en sådan situation och finns här för kostnadsfria offerter, konsultation och tömning av dödsbon.

Vi på Flyttservice Stockholm har varit i branchen sedan 2005. Tack vare vår långa erfarenhet och serviceinriktade medarbetare kan vi erbjuda helhetslöningar eller enskilda tjänster för anhöriga som behöver hjälp med dödsbotömning. Vi ser inte bara till att flytta ut möbler och bohag, utan kan också forsla bort och städa rent bostaden. Vårt mål är att se till att du som kund får hjälp på ett snabbt och effektivt sätt och att hela processen blir så bekymmersfri och smidig som möjligt. Till oss kan du vända dig om du är privatperson som behöver hjälp att tömma dödsbo efter en anhörig, men även du som fastighetsägare kan ha användning av våra tjänster. Vi ser till att ge er en helhetslösning som är skräddarsydd efter era behov.

Som kund hos oss vill vi att du ska känna dig trygg och säker. Vi värnar om bra och goda samarbeten och ser därför till att du får en personlig kontaktperson att använda dig av hela vägen. På så sätt behöver du inte oroa dig för att behöva förklara eller gå igenom din bokning flera gånger. Givetvis ser vi även till att vara registrerade för F-skatt och inneha försäkringar och garantier. Vår städgaranti innebär bland annat att personalen stannar kvar på plats i samband med besiktningen för att säkerställa att du, mäklaren eller hyresförvaltaren är 100 % nöjd med arbetet. Skulle det vara så att något behöver åtgärdas ser vi till att lösa detta på en gång.

Fri Konsultation

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort som möjligt.

(Lämna tom)